Naročilo knjige in DVDja Gradnja z naravnimi materiali
 1. Miro Žitko je že pred leti začutil, da je življenje lahko tudi preprosto. Potrebuješ nekaj hrane, prenočišče, delo, ki te veseli in ljudi s katerimi ti je lepo.
  Hiša, ki jo je zgradil za vsega 1.000 eur, je zgrajena brez cementa. Lesena konstrukcija, ilovnati ometi, rabljena kritina, okna in vrata iz druge roke, doma narejeno preprosto pohištvo, nekaj materiala pa so podarili tudi prijatelji, skratka prava družinska hiša zgrajena v štirih mesecih.
  Izkušnje vsako leto podeli tudi z udeleženci delavnic eko gradnje in kar nekaj od njih si že sami gradijo hiše na podoben način.
  Napisal je knjigo Gradnja z naravnimi materiali, v kateri so opisani materiali v naravi, kje jih dobimo, kako pripravimo, na kaj moramo biti pazljivi pri njihovi uporabi. Opisane so tudi vse faze gradnje. Knjiga A5 formata ima 150 strani in 300 barvnih fotografij. Primerna je kot večerno branje ali kot priročnik za samo graditelje. V njej so strnjene petletne izkušnje in stare modrosti, ki so jih poznali že naši predniki.

  DVD Gradnja z naravnimi materiali vsebuje 64 minut posentkov vseh faz od priprave terena in podiranje dreves do zaključnih del v domu.

  Plačate lahko po povzetju ali preko računa Miro Žitko, Gorenja Trebuša 77, 5280 Idrija: SI56 0224 4149 7729 707 (pod namen plačila napišite "knjiga" in svoj priimek).
 2. Ime in priimek(*)
  Invalid Input
 3. Naslov(*)
  Invalid Input
 4. Poštna številka(*)
  Invalid Input
 5. Kraj(*)
  Invalid Input
 6. E-pošta
  Invalid Input
 7. *** Ponatisnjena knjiga je na voljo pri založbi Porezen. *** Naročilo DVD-ja lahko oddate spodaj.
 8. Plačilo DVD


  Invalid Input
 9. Količina DVDjev
  Invalid Input
 10. Komentar
  Invalid Input
 11. Obveščanje
  Invalid Input