Naročilo knjig o sonaravnem življenju
 1. ANTON KOMAT je samostojni raziskovalec, pisatelj, publicist in tudi član International PEN Club-a. Objavil je na stotine člankov, je scenarist in voditelj TV-filmov in radijskih oddaj, predavatelj in varuh narave.

  Naročite lahko dve njegovi knjigi izdani v samozaložbi (in s tem podprete tudi Antonova prizadevanja za zdravo okolje in kvalitetnejše sobivanje):

  SIMBIOTSKI ČLOVEK je obenem svarilo, vodilo in povabilo. Svarilo je podprto s trdnimi argumenti. Skozi posamezna poglavja, ki opisujejo mnogim še nepoznano resničnost, nas avtor Anton Komat vodi skozi prostor in čas. List za listom pred nami odpira evolucijo Življenja na Zemlji vse do današnjih dni, ko se soočamo s tragičnimi posledicami izrojene človeške vrste.
  CENA: 15€ več o knjigi>>>

  "Če ne bomo zmogli končati nasilja, nas čaka nasilen konec. Zato se mi je zapisalo "UMETNOST PREŽIVETJA". Ne znanje za preživetje, pač pa umetnost srca. Dovolj vemo! Ne potrebujemo novih znanj, potrebujemo pogum, da razumemo kaj vemo in da povlečemo iz tega zaključke. Vse znanje je ništrc, če nam ne vlije sposobnosti, da se spoprimemo z življenjem. Zato sem postal aktivist, gverilec v večnem boju, srčni bojevnik. Naloga aktivista ni posekati gozd skušnjav, temveč puščavo duha namočiti z vodo življenja."
  CENA: 20€ več o knjigi>>>

  VARUHI VRBOVEGA LOGA
  Besedilo je po svoji zvrsti roman, ki spaja magični realizem Južne Amerike in kriminalko, kot jo poznamo v zahodnem svetu. Ekološka komponenta romana prinaša duhovno sporočilo poti iz globalnega kaotičnega sveta. V napeti sodobni zgodbi, ki je postavljena v morfologijo pravljice, se nenehno prepletajo magična pokrajina z realno, sanje z resničnostjo, preteklost s prihodnostjo, nasilje in ljubezen.
  CENA: 20,99€ več o knjigi>>>

  Naročene knjige boste po povzetju prejeli v nekaj dneh.
  Zavod Ekovas z objavo podpira prizadevanja avtorja knjige in ni nikakor soudeležen pri prodaji.
 2. Ime in priimek(*)
  Invalid Input
 3. Naslov(*)
  Invalid Input
 4. Poštna številka(*)
  Invalid Input
 5. Kraj(*)
  Invalid Input
 6. E-pošta
  Invalid Input
 7. Količina
  vnesite število
  x 15€ (SIMBIOTSKI ČLOVEK)
 8. Količina
  Vnesite število
  x 20€ (UMETNOST PREŽIVETJA)
 9. Količina
  Invalid Input
  x 20,99€ (VARUHI VRBOVEGA LOGA)
 10. Želim


  Invalid Input
 11. Besedilo posvetila
  Invalid Input
 12. Komentar
  Invalid Input
 13. Obveščanje
  Invalid Input
 14. Varnostna koda (številke prepiši v polje)
  Varnostna koda (številke prepiši v polje)
  Invalid Input